Onze voorzitter spreekt onze Grivokkers aan in 't Grivokboekje nr. 4 - maart 2023 - Inzet van vrijwilligers is hoogst nodig voor de sportieve werking!


Beste Grivokkers

We zitten nog volop in ons huidige seizoen, maar wij zijn al volle bak begonnen aan de voorbereidingen van het nieuwe sportieve seizoen.
Er zijn heel wat puzzels die gelegd moeten worden, ploegindelingen, trainers, trainingen (zalen en uren),…

Dit is minder eenvoudig dan het lijkt, maar we werken er hard aan. Uiteraard twijfelen we er niet aan dat we ook volgend seizoen succesvol zullen starten.

Zoals elke sportclub, kunnen wij altijd bijkomende helpers/assistenten/trainers gebruiken en dat zou het puzzelen al een stuk eenvoudiger maken.Een sportclub kan maar goed blijven draaien als er voldoende engagement is van vrijwilligers en coaches en als we met voldoende handjes zijn om het allemaal rond te krijgen.
Dit engagement is trouwens noodzakelijk voor iedereen verbonden aan onze club, niet alleen voor het sportieve, maar ook voor alle andere activiteiten. Dus voor onze extra sportieve activiteiten zoals Zondag-Noen-Eten of de Paaseieren-actie, laat u vooral gaan en doe massaal mee.

Wat was het weer tof om met een volle bus naar het Sportpaleis af te zakken voor de Cup Finals. Na een wat eenzijdige mannenfinale, een uiterst spannende en entertainende vrouwenfinale gezien.

Topvolleybal in een schitterende ambiance.
Dat is wat het zo tof maakt en daarom dat het ook voor al onze spelers (van zeer jong tot net iets minder jong) zo belangrijk is dat zij zich gesteund oelen tijdens de wedstrijden door het publiek.Dat komt het spel en de “moral” alleen maar ten goede.De slogan op onze T-shirts “Eat, Sleep, Volleybal, Repeat” is dus de perfecte samenvatting van onze bezigheden.

Iedereen fijne paasdagen gewenst (met heel veel paaseitjes) en een supere verderzetting van het seizoen.

Sportieve groeten,

Eddy

Voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232