"Samen zorgen we voor een veilig volleybalklimaat!" Dat is niet alleen de slagzin, maar ook de missie van de integriteitswerking van Volley Vlaanderen, dewelke Grivok ondersteunt. Hanne, Joeri en Kristof staan klaar om jullie te ondersteunen. Alles over de integriteitswerking van Volley Vlaanderen lees je via www.volleyvlaanderen.be/integriteit maar ook in onze club kan je hierover praten via je trainer die je verder kan helpen.

Kijk snel naar de traininguren (klik hier) en neem contact met onze Jeugdcoödinator (gegevens onderaan op deze webpagina).

Onze voorzitter zag dat de startdag goed was, en nodigt uit om massaal de oude tradities verder te zetten na een donkere Covid periode.

Nu al geven we de data mee voor onze STAGE in de Paasvakantie. Voorlopig richten we ons naar de spelers en speelster van U9-U11-U13

Neen, dit is geen vroege (of late) aprilgrap. Als je regelmatig on-line aankopen doet, moet je dit voortaan ZEKER via TROOPER doen. Bij elke aankoop gaat er een percentage van het bedrag naar de club, zonder dat iemand hier iets voor moet doen. Straffe toebak!

HOOFDSPONSORS
JEUGDSPORTFONDS

NIEUWSFLASHES

BINNENKORT een nieuwe flash!

GRIVOKACTIVITEITEN

GRIVOK QUIZT vrij 27 jan 2023

NATIONALE CUPFINALES zon 26 feb 2023

ZONDAG-NOEN-ETEN zon 12 maa 2023

PAASSTAGE 1ste week Paasvakantie

TROOPER

Lees even hoe je onze club kan steunen, of ga direct naar TROOPER om je aankopen te doen

GRIVOK in Actie

+1
08/12
Billie Versaen
08/12
Lou Versaen
08/12
Lente Versaen
18/12
Kimya Badibanga
24/12
Mathieu Luypaert
24/12
Giorgia Eugeni

© 2021, website powered by Twizzit.com