Beste Grivokkers,

Het seizoen is meer dan halfweg en er blijven nog een aantal wedstrijden te spelen. In het algemeen hebben we het er niet slecht van afgebracht, ook al waren bij sommige ploegen de verwachtingen wat hoger en bij andere dan weer wat lager. Maar dat is nu eenmaal sport.

Uiteraard zitten we niet stil en zijn er nog wat activiteiten voorzien om onze kassa te spijzen en de onkosten te dekken.

Om ons seizoen break-even af te sluiten hebben we nog echt die extra euro’s nodig, dus graag volop meedoen/inschrijven voor de volgende activiteiten:

  1. Paaseierenverkoop: is gestart loopt tot zaterdag 16 maart (het zijn kwalitatief zeer goede eitjes, dus verkopen maar!).
  2. Zondag-Noen Eten op zondag 10 maart in den Douwe
  3. Schrijf nu al op: Kick-aff op zaterdag 4 mei

Verder wil ik iedereen bedanken voor de succesvolle organisatie en verloop van de quiz, waar ik jammer genoeg zelf niet kon bij zijn omwille van een overvolle professionele agenda.

Ik blijf het herhalen, we hebben de euro’s echt nodig om verder te kunnen blijven werken. Jaar na jaar slagen we erin om onze kosten te dekken en het budget in evenwicht te houden, maar het is echt knokken.

Last but not least, we zoeken ook echt mensen die zich willen engageren om mee te werken aan het succes van Grivok. Ook Swa, de alomtegenwoordige, wordt elk seizoen een jaartje ouder en met het (te kleine) aantal vrijwilligers die we nu zijn, gaan we het niet redden. Het klinkt dramatisch, maar dat is echt niet overdreven. WE NEED YOU!

Ik hoop echt dat er een paar mensen opstaan en zich melden om mee te werken en langzaam de fakkel van Swa over te nemen

Sportieve groeten,

Eddy

Voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232