Ik wil lid worden! In dit artikel lees je hoe je jezelf, zoon of dochter kan aansluiten.   

 


Wanneer een niet-jeugdspeler zich bij Grivok wilt aansluiten, neemt hij contact met Stef Van den Broeck, lid van de sportieve cel:

Wanneer een jongere zich bij Grivok wilt aansluiten, neemt hij contact met Tine Vanden Branden, jeugdcoördinator

Deze jeugdspeler krijgt de kans om twee keer per week te oefenen en te bewegen.

Sommige kinderen worden misschien in een hoger of lager niveau ingedeeld dan hun leeftijd. De indeling gebeurt in eerste instantie NIET enkel op basis van leeftijd, maar op basis van motorische en speltechnische kwaliteiten. Het is dus perfect mogelijk dat een oudere speler ingedeeld wordt in een lagere leeftijdscategorie (of omgekeerd).

De kinderen die in de loop van het jaar competitierijp bevonden worden, zullen kunnen deelnemen aan tornooien en/of wedstrijden. Wij zorgen ervoor dat ze op een aangepast niveau hun eerste wedstrijdervaringen opdoen.

FASE 1: Observatieperiode

Het trainerscorps zal tijdens deze eerste periode zeer nauwlettend de jongere volgen.

FASE 2: Definitieve aansluiting

Pas na een paar weken zullen we een duidelijker beeld hebben over de sportieve mogelijkheden en kan hij of zij in een vaste trainingsgroep geplaatst worden.

Engagement

We verwachten dat elke aangesloten speler elke training aanwezig is, dus minstens tweemaal per week.

In een later fase kan er af en toe zelfs een extra vrije training worden bijgevoegd.

Kinderen die competitiewedstrijden spelen krijgen hun wedstrijdtruitje gratis. Bij deze wedstrijden verwachten we dat de ouders hun kind komen aanmoedigen.

Ook als ouder ben je betrokken bij de club. Daar het lidgeld amper één derde van onze werkingskosten dekt, verwachten wij nog een engagement bij onze fundraisingsactiviteiten.

Visie en gedragscode

Bij inschrijving verbinden de speler, speelster en ouders er zich toe akkoord te gaan met onze visie en onze gedragscode. Klik best eerst hier.

Definitieve inschrijving & lidgeld

Eens de jongere ingedeeld is bij een trainingsgroep (dus pas bij fase 2!), kan de aansluiting gebeuren.

Via deze QR-code kan je dan via je Phone het formulier invullen en verzenden. Zo ben je meteen ingeschreven.

Lukt dit niet, ga dan naar klik dan hier.

We zullen je ook verzoeken om het lidgeld in orde te brengen. Neem even contact met een verantwoordelijke of bestuurslid voor meer details, of kijk ook even onder het Menu Item "CLUBINFO - LIDGELD 2023-2024" op deze website. Of nog makkelijker...KLIK HIER

 

Trainingsschema

 Nog nader te bepalen. Info volgt